понеділок, 11 лютого 2019 р.

Проведення заходів з ПДР у школі Джерело

                      У школі-інтернаті "Джерело" у рамках проведення інтелектуального марафону вчителями Івановою Інною Леонідівною та Жовтяк Гульнарою Кашифівною за участю старшокласників  було проведено ряд заходів з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму .  Під час заходів  було приділено увагу не тільки  правилам безпечного переходу проїжджої частини дітьми взимку, але й  використанню світловідбивних елементів в одязі .Учні 5-12 класів ще раз  повторили правила користування міськими видами транспорту, перетину пішоходами проїжджої частини і залізничного полотна на регульованих і нерегульованих залізничних переїздах.
           Серед  учнів 5- 7 класів була проведена вікторина, школяри розділилися на дві команди та кожна команда представила свою назву. Вікторина складалася з 6 турів: «Розминки», «Знавці дорожніх знаків», «Азбука доріг», «Відгадай загадку», «Намалюй знак», «Дорожні завдання». Діти з великою цікавістю  брали участь у кожному турі, відповідали на питання з правил дорожнього руху, розгадували загадки, малювали знаки і визначали, до якої групи належить дорожній знак, вирішували різні завдання і збирали пазли.
                         Школярі  не тільки згадали   правила  дорожнього руху, а й  зрозуміли:   не варто ризикувати своїм життям, йти на невиправданий ризик, кожному необхідно дотримуватися правил дорожнього руху, бути обережними , уважними  на дорозі. Проведення подібних заходів служить фундаментом для підготовки школярів до подальшого життя, забезпечує самостійність і культуру безпечної поведінки на вулицях міста.


автор Шаповалова Н.Л.
рецензент Засоріна О.В.
рекомендовано до сайту Департаменту  освіти м.Запоріжжя

Немає коментарів:

Дописати коментар