понеділок, 28 січня 2019 р.

У школі "Джерело" турбуються про безпеку вихованців взимку

           В Україні господарює зима і це означає, що кожному з нас потрібно подумати про своє здоров'я, вірніше сказати, про його збереження. Зима - чудова пора відпочинку! Але, нажаль, це не лише довгождані зимові свята, зимові розваги, але й період коли погодні умови погіршуються і збільшується небезпека травмування. Хто не радіє першому снігу?  Але він приносить не тільки радість ,а й небезпеку. Снігопади, замети, слизька дорога, обмежена видимість, короткий світловий день - ось   перелік особливостей зимової вулиці. Саме тому в школі «Джерело» учні ще раз повторили правила поведінки на вулицях та дорогах міста в зимову пору року.
 Взимку дороги особливо небезпечні, оскільки випадає сніг і засипає їх. Від морозу сніг замерзає і дорога робиться особливо слизькою, як каток. Тому взимку треба бути особливо обережним. А це означає, що не можна ковзатися на тротуарі, а тим більш на проїжджій частині дороги.
Вчителі разом із школярами ще раз згадали основні правила поведінки на дорогах та трамвайних коліях, біля водоймищ, про безпечні місця для катання на санчатах.
Класні керівникі та лікар закладу Доценко І.В. нагадали дітям, що в  морозні дні при недотриманні низки правил перебування на відкритому повітрі може завдати не тільки непоправної шкоди, а в деяких випадках і призвести до біди.
 автор Шаповалова Н.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар