середу, 12 квітня 2023 р.

Участь учнів "Джерела" у Всеукраїнському конкурсі "Подорож на Південний полюс"

 Участь у  конкурсах-це важливий аспект навчального процесу. Вона  дає можливість учням не тільки продемонструвати свої знання та навички, але здобути додатковий досвід. Участь у конкурсі зазвичай потребує підготовки, дослідження та практики, що дозволяє учням удосконалювати свої знання та вміння.  Крім того, участь у конкурсі може стати додатковим мотиватором для учнів, які відчувають брак цікавості до навчання. Учні можуть знайти захоплення в конкурсній роботі, що в свою чергу допоможе збільшити їхній інтерес до навчання. Саме тому всеукраїнський інтернет-конкурс "Подорож на Південний полюс" викликав таке зацікавлення в учнів 9 класів школи "Джерело". Цей конкурс  сприяв можливості учням проявити креативність, здібності до аналізу та розв'язування проблем. 

Крім того, участь у цьому конкурсі змусила учнів зосередитися на темі дослідження Південного полюса та глибше досліджувати її, що може принести користь у майбутньому. 

Тож, результати конкурса вражають: 

1. Диплом ІІІ степеня отримали учні : Гнатенко Єлісей (9-В), Кузнєцова Дінара (9-В), Кучерявих Катерина (9-Г),  Гурьянова Поліна (10-А- учениця з  порушеннями слуху).

           2. Диплом ІІ ступеня отримали учні: Рева Кристина (9-В), Малоштан Ніколь (9-Г) , Воробйов Нікіта ( 9-Г).

        3. Диплом І ступеня отримали учні: ЛеоненкоДарина (9-В), Дейдей Тимофій (9-Г)

Вчитель Шаповалова Н.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар