середу, 14 квітня 2021 р.

Ман-Юніор Ерудит


Запорізька загальноосвітня спеціальна  школа-інтернат «Джерело» приймала  участь в інтерактивному конкурсі «Ман-Юніор Ерудит», що проводиться щорічно Національним центром «Мала академія наук України».  Метою конкурсу стало впровадження STEM-освіти в Україні та її популяризація. Десять старшокласників 9-11 класів освітнього закладу спробували  свої сили та поглибили знання з природничих наук в номінації  «Еколог-Юніор-Ерудит».

Запропоновані тестові завдання трьох ступенів складності, розроблені відповідно до шкільної програми з хімії, географії, біології та екології, стали першою сходинкою до участі у конкурсі «Ман-Юніор Дослідник », в опрацюванні з теми: «Біоіндикація та біотестування полютантів у навколишньому середовищі». 

Творчі завдання допомогли школярам розширити знання не тільки з природничих дисциплін, а й сприяли активізації науково-дослідницької роботи.

Конкурсні змагання та креативне бачення навколишнього середовища об`єднали учнів школи-інтернату різних нозологій: із порушенням слухової функції, із захворюваннями опорно-рухового апарату та хвороби кишкового тракту.

Чудові результати продемонстрували учні 11 класу з порушеннями слухової функції: Дворніков Євген, Кабатова Ангеліна та школярки 10 класу : Бабенко Анна, Шелаєва Дар`я.

Так тримати, молодці, екологи!

Немає коментарів:

Дописати коментар