понеділок, 16 грудня 2019 р.

Нестандартні уроки - родзинка вчителя .

В рамках атестації педагогічних працівників, 5 грудня  в спеціальній школі –інтернаті «Джерело», вчителем біології Супрун Миленою Володимирівною  був проведений відкритий урок з біології у 7 класі для дітей з порушенням слухової функції  на тему: «Одноклітинні організми – збудники хвороб людини.»
  Вчителька побудувала свій урок у формі детективного розслідування таємничої смертності великої кількості людей в одному місті, використовувала  метод моделювання та проєктної діяльності.
  На уроці учні із захопленням  розповідали про свої проєкти. Чорна Вероніка моделювала  амебу   з різних матеріалів: целофанової рукавички, кришечок, ґудзиків.  Гур`янова Поліна демонструвала інфузорію  з пластиліну  на папері. Грицаєнко Роланд розповів, як можна розмножити інфузорії дома і показав фотозвіт.
  Зазначимо, що урок пройшов динамічно, всі поставлені завдання були  успішно  виконані. Своїми чіткими та правильними відповідями учні показали,  що будуть дбайливо ставитися  до власного здоров’я,  дотримуватися  правил особистої гігієни, щоб не заразитися дизентерією та малярією.

Немає коментарів:

Дописати коментар