вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Вчимося працювати в команді


На данном изображении может находиться: 3 человека, в том числе Гульнара Жовтяк и Інна Доценко, люди сидят и в помещении

                                      Вчителі методичного об'єднання природничих наук не стоять осторонь проблем закладу, беруть участь у не тільки у методичній роботі , а й у благоустрої  шкільної ділянки.
Так, 18 жовтня відбулося перше засідання ПМПК педагогів «Джерела», які працюють з учнями 5-х класів. У ньому брали участь класні керівники, вчителі предметники , медична та психологічна служби. Були розглянуті питання первинного зрізу спостережень за адаптацією дітей, стану їх здоров’я та психологічними особливостями вихованців.
На данном изображении может находиться: 8 человек, в том числе Наталия Сапалёва, люди улыбаются, люди стоят и на улицеА вже наступного дня, 19 жовтня у школі-інтернаті «Джерело» вчителі та вихователі організували толоку з благоустрою території, що прилягає до навчального закладу: в освітньому закладі все повинно бути пронизано прагненням до прекрасного. Завдяки участі у спільній справі, спільним інтересам, прагненням ми перетворимо пришкільну територію на таку, яка б вирізнялася оригінальністю, неповторністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар