понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Амбасадор сучасної освіти – освітянин «Джерела»!

         У житті кожної людини є місія, яку вона має виконати та віднайти правильні шляхи для її реалізації. Шляхів може бути багато, всі вони будуть різними, іноді, хибними, але, врешті-решт, задумані плани здійсняться та принесуть бажаний результат.
9 років тому до освітянської родини школи-інтернату «Джерело» приєднався молодий, творчий та ініціативний педагог Олександр Жук. Тоді ще ніхто не знав, що серед шкільної спільноти майбутній новатор, агент освітянських змін, фіналіст національної премії «Global Teacher Prize Ukraine-2018».
                      Олександр Анатолійович – багатогранна та неординарна особистість. У свої 29 років він займається інклюзивною освітою, вільно спілкується жестовою  мовою, разом з дітьми створює роботів та майструє сонячні панелі, три роки поспіль перемагає в математичному конкурсі з усного рахунку «МІКСІКЕ».
                       Його професійний шлях становлення був не легким. Все починалося з роботи вихователя, згодом почав працювати соціальним педагогом закладу, вивчивши жестову мову та отримавши дефектологічну освіту, до речі, вона була вже третьою, почав вчителювати. І завдяки наполегливій праці, нескінченному бажанню вчитися, безцінному вмінню працювати в команді професіоналів та підтримці колективу й директора Нішенка Олександра Володимировича, креативний педагог нашої школи виборов «нобелівську премію» для вчителів «Global Teacher Prize Ukraine-2018» та став володарем 250 тисяч гривень й отримав унікальну можливість безкоштовного навчання у Дубаї. 
                    Він любить свою роботу, надихає на творчі звершення своїх колег та дарує радість дітям, створюючи всі умови для творчого розвитку та формування креативної особистості – майбутнього нашої України.

Олена Третяк

Немає коментарів:

Дописати коментар