вівторок, 18 квітня 2017 р.

Брейн-ринг з природничих наук у школі "Джерело"

  Посередній учитель розповідає. Хороший вчитель пояснює. Чудовий вчитель показує. Геніальний вчитель надихає. 


Саме для того, щоб надихати учнів до навчання у  школі-інтернаті "Джерело" був проведений брейн-ринг з природничих наук (фізика та біологія) серед учнів старших класів (з вадами слуху).
               Основна мета проведенного заходу-розвиток інтересу до предметів (фізики, біології),  розвиток пізнавальної діяльності учнів, розвиток  уміння учнів спілкуватися з іншими .Брейн-ринг  складався з двох частин- теоретичної та практичної.                        

            Теоретична частина - це змагання двох команд : "Сила"(капітан Пивоварчик Анастасія) та "Арія" (капітан Колчин Михайло).Дуже цікаво було спостерігати за тим, як учні розгадували ребуси, складали речення з різних термінів,  та працювали з тестами.

                Практична частина складалася з демонстрацією дослідів учнями 10 класу: Кліменко Валентином та Бархович Софією.
                            Вчителі Шаповалова Наталія Леонідівна та Супрун Мілена Володимирівна цього разу обрали помічника для проведення змагання та оцінювання відповідей - Яртимика Давида , учня 12 класу.
Не обійшлося без жартів, коли учні відгадували слова.
Перемогла команда "Арія"  26,5 проти 22,5 команди "Сила". А солодка винагорода - цукерки та шоколадки разом з сумісним чаюванням та обговоренням гри стало логічним завершенням заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар