З метою стимулювання пізнавальної діяльності учням 6 класу було запропоновано
для виконання міні-проект практично-орієнтовного
спрямування.
Тема міні-проекту: «Чим корисний йогурт?»
2. Йогуртові культури.
3. Історію сучасного
йогурту.
4. Характеристику йогуртів.
5. Харчову цінність йогурту.
6. Позитивний
та негативній вплив йогурту на організм людини.
Практичне спрямування полягало у тому, щоби знати:
Ø які йогурти потрібно
купувати?
Ø З
яким терміном придатності?
Ø З
яким складом?
Ø Як вдома самостійно
приготувати корисний йогурт?
Діти із
задоволенням ділилися та записували рецепти приготування улюбленого продукту.
Проекти розробляли окремі учні або
групи учнів.
Форма представлення результатів проекту була різною: у вигляді повідомлень, презентації,
виготовлення буклетів, малюнків.
Немає коментарів:
Дописати коментар