середа, 30 листопада 2016 р.

За здоровий спосіб життя!

З метою стимулювання пізнавальної діяльності учням 6 класу було запропоновано для виконання міні-проект  практично-орієнтовного спрямування.

Тема міні-проекту: «Чим корисний йогурт?»



Учні дуже плідно попрацювали, розповіли про:    1.     Найпоширеніші кисломолочні бактерії.
2.     Йогуртові культури.
3.     Історію сучасного йогурту.
4.     Характеристику йогуртів.
5.     Харчову цінність йогурту.
6.      Позитивний та негативній вплив йогурту на організм людини.
Практичне спрямування полягало у тому, щоби знати:

Ø які йогурти потрібно купувати?
Ø З яким терміном придатності?
Ø З яким складом?
Ø Як вдома самостійно приготувати корисний йогурт?
Діти із задоволенням ділилися та записували рецепти приготування улюбленого продукту.

Проекти розробляли  окремі учні або групи учнів. 
Форма представлення результатів проекту  була  різною: у вигляді повідомлень, презентації, виготовлення буклетів, малюнків. 

Немає коментарів:

Дописати коментар