понеділок, 2 березня 2020 р.

У «Джерелі» - інтелектуальний марафон.


    Освітянська спільнота школи-інтернату «Джерело» протягом лютого місяця запропонувала здобувачам освіти «Джерела» ознайомитися з методологією моделювання системи навчальної роботи на основі проектного підходу «Валюти світу», яка проходила у рамках інтелектуального марафону «Фінансовий успіх – складова частина життєвого успіху».

       Варто зазначити, що запропоновані заходи стали інноваційним ресурсом підвищення якості математичної та економіко-прагматичної грамотності школярів «Джерела». А креативні форми проведення, дозволили створити максимально успішне, конкурентноспроможне освітнє середовище як для педагогів, так і для учнів.
     Надзвичайно ефективними протягом марафону були: урок-практикум «Правила та етапи придбання електронних квитків», урок-дослідження «Скільки коштує кілограм?», урок-гра «Обмін валюти в банківській установі». Навчальні фільми «Сімейний бюджет» та «Банківські послуги», які розповідали, як здійснювати заощадження та формувати власний бюджет.
      Крім того проходили різноманітні інтелектуальні змагання на загальну ерудицію та кмітливість. Був встановлений новий рекорд «Джерела» по збиранню кубика Рубіка (48 секунд). Переміг  учень 10-Б класу Куліковський Володимир.
     Також, учні «Джерела» у рамках екологічного проекту «Торбинка замість пакету» власноруч зробили серію екологічно-безпечних багаторазових торбинок.
    Школярі «Джерела» впевнені, що розвиток фінансової та економічної грамотності, правильне фінансове планування- ключ до досягнення фінансової безпеки, що звісно, допоможе кожному школяреві відбутися як особистість.













   

Немає коментарів:

Дописати коментар