четвер, 19 вересня 2019 р.

Екскурсія учнів "Джерела" до ПАТ «Запоріжсталь»

                          Підлітки просто обожнюють заглядати у  дорослий світ. А що може бути привабливішим за поїздку на справжній завод? Адже за дверима прохідної  ховається доросле цікаве життя. Тому  у  вересні  педагоги Супрун М.В., Шаповалова Н.Л. та Панфілова Г.М.  організували  для   учнів 10-х  класів школи-інтернату  «Джерело» екскурсію на ПАТ «Запоріжсталь» . Метою заходу було: формування в учнів ЦСО до праці та  реалізація завдань  «Концепції національно-патріотичного виховання».
Під час  знайомства з заводом старшокласники дізналися  про застосування  новітніх технологій в  управлінні виробничими процесами під час плавлення металу, використання ІТ-ресурсів в організації роботи інформаційно-диспетчерського центру та вирішення проблем захисту навколишнього середовища у місті  саме цим  комбінатом.
Представники заводу охоче розповідали школярам про процеси  виплавки чавуна та сталі. Вони  з гордістю зазначили,  що ПАТ «Запоріжсталь» один з найбільших сучасних сталеплавильних комплексів Європи.
Екскурсантам показали нові  модернізовані  цехи, розповіли, як  саме комбінат приділяє увагу  вирішенню питань з проблеми  екології. А ще, розв’язуючи проблему  чистого довкілля, робітники підприємства відкрили свій власний зоопарк і бонусом для старшокласників було його відвідування.
Всі учасники екскурсії щиро дякують керівництву    ПАТ «Запоріжсталь» за проведенуцікаву пізнавальнуекскурсію та можливість «зануритися» учням у реальні умови функціонування сучасного вітчизняного підприємства! Деякі з них навіть виявили бажання у майбутньому  працювати на заводі.

Немає коментарів:

Дописати коментар