понеділок, 30 жовтня 2017 р.

На плідній ниві школи «Джерело»

Для великого діла потрібні знання.
Народна мудрість.

Який прекрасний Київ восени! Тому й по-осінньому особлива й незабутня барвиста навчальна сесія у педагогів закладу «Джерело».
Нещодавно з таким позитивно-піднесеним настроєм повернулися студенти Коваль Р.О., Шаповалова Н.Л., Флюр Ю.О. до рідної школи від свого улюбленого вищого навчального закладу міста Києва – Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.
Педагоги-здобувачі вступили до вузу на факультет корекційної педагогіки та психології для того, щоб підвищити свою кваліфікацію, щоб ґрунтовніше проявляти професійну компетентність та достатній рівень фахової підготовки, бути новатором на сучасному етапі розвитку освіти. Адже, на сьогоднішній день потрібно бути модернізованим і підготовленим кваліфікованим спеціалістом для роботи в нових умовах спеціальної освітньої системи.
Адміністрація школи «Джерело» по-особливому зосереджує свою увагу на удосконаленні, фахової компетентності у сурдопедагогічній діяльності, щорічно залучаючи педагогів школи до вступу у МПУ імені М.П. Драгоманова для отримання другої вищої освіти.

 Студенти кафедри сурдопедагогіки Коваль Р.О.,  Шаповалова Н.Л., Флюр Ю.О. бажають досягти успіху у володінні специфічними компетенціями – застосування в практичній діяльності навичок невербального спілкування, щоб більш доступніше передавати знання дітям з вадами слуху та стати продуктивним «педагогом-практиком».
Велика подяка науково-педагогічним працівникам кафедри сурдопедагогіки та адміністрації школи «Джерело» за їхню титанічну наукову працю, турботу та підтримку, що об’єднує педагогів в одну безцінну велику освітню команду, щоб допомагати дітям різних нозологій.
Неможливо пройти осторонь і не помітити красу осіннього міста Києва, бо його незвичайні архітектурні споруди урізноманітнені  малюнками-мурами, які нагадують про те, що наша країна долучилася до світового вуличного мистецтва.
Тому педагоги з превеликим задоволенням поділяться своїми враженнями з колегами, дітьми та їх батьками.
Бажаємо нових досягнень та легких перемог на життєвому та професійному шляху.
Іди вперед охоче,
Працюй, твори і пізнавай.
Тоді душа твоя захоче
Розкрить для себе справжній рай.
Іди вперед і підкоряй вершину,
Нехай почнеться мрій політ
В цю золоту осінню днину!!!


Автор Коваль Р.О.
Рецензент Засоріна О.В.
Рекомендовано для висвітлення на сайті Департаменту освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар