вівторок, 6 жовтня 2015 р.

З колегами із Запоріжжя 
Сьогодні, 6 жовтня, вчитель нашого закладу, Шаповалова Н.Л.,  відвідала семінар в рамках 11 Всеукраїнської науково-практичної конференції "Розвиток сучасної природничо-математичної освіти: реалії,проблеми якості, інновації"  у місті Мелітополі. "Такої великої кількості нових ідей для своєї роботи не отримувала вже давно", - поділилася враженнями вчителька зі своїми колегами.



Червона О.В.


Збирання детекторного радіоприймача з радіодеталей

Головне - поспілкувалася з однодумцями, яким теж цікаво використовувати у своїй роботі нові можливості комп'ютерних технологій і засобів Інтернету.
Виступ переможця обласного конкурсу "Вчитель року- 2013" Кабакової О.В.  
Дізналася багато нового і про особливості психології сучасної молоді, і про різні види роботи вчителя. Червона  Олена Володимирівна, вчитель фізики Мелітопольської школи №14, провела майстер-клас зі створення тригерів (впевнена, що багато моїх колег навіть не здогадуються про їх існування). Кабакова Олена Василівна розповіла про використання SMART-технологій на уроках фізики. Ознайомилися з роботою шкільного наукового товариства "Евріка": "Расчёт потребляемой энергии, необходимой  учащимся для успешного обучения в школе"

2 коментарі:

  1. Наталья Леонидовна, спасибо за то, что Вы сами следите за инновациями и не даёте отставать своим коллегам...)))

    ВідповістиВидалити