пʼятницю, 23 січня 2015 р.

Акція «Збережи ялинку».

                              У передсвяткові дні в Україні проходить екологічна акція «Збережи ялинку». 
Її мета - розповісти про значення хвойних лісів і про дбайливе ставлення до природи. В рамках акції проводиться екологічний конкурс «Замість ялинки-зимовий букет». І будь-який бажаючий може взяти в ньому участь.

                   Напередодні новорічних свят у КЗ ЗНРЦ «Джерело» пройшов конкурс зимових букетів і композицій «Замість ялинки-новорічний букет».
Мета конкурсу-.  проведення інформаційно - просвітницької кампанії з формування громадської думки про «ялинкової» проблеми, збереженню нашого багатства - хвойних лісів - шляхом пропаганди заміни живих ялинок і сосен композиціями з гілок хвойних дерев, що сприяло б значному скороченню попиту на великі дерева. Створення святкової атмосфери в переддень Нового року, активізація творчого потенціалу дітей, розвиток креативних здібностей.



       

Новорічні композиції виконані в основному з природних матеріалів: кори,, вати, сухоцвітів Були також зроблені ялиночки з  цукерок,  паперу, тканини, з ниток,  оригамі. Учнями були представлені персональні виставки. Які гарні дитячі роботи, кожна з яких по-своєму своєрідна. Скільки фантазії, креативу та позитиву отримали всі, хто із задоволенням відвідав виставку. Ялиночки і сніговики, Дід Мороз і снігуроньки, сніжинки, кулі та янголята - всього і не перерахуєш.

У виготовленні композицій взяли участь школярі з першого по десятий  класи. Їм допомагали батьки та педагоги.
Нелегко було членам журі обрати переможців. Кожна композиція по-своєму красива, незвичайна і оригінальна.

Дякуємо всім учасникам конкурсу за прекрасні композиції, завдяки яким в нашій школі панує атмосфера наступаючого свята!

Немає коментарів:

Дописати коментар