пʼятницю, 5 травня 2017 р.

В Україні стартує «Нобелівська премія» для вчителів

                      В Україні розпочинається прийом заявок для участі в українському етапі всесвітньо відомої премії Global Teacher Prize Ukraine.
                        В усьому світі Global Teacher Prize знають як «Нобелівську премію» для вчителів. Започаткував її арабський мільярдер Санні Варкі у 2014 році. Нагорода вручається за видатний внесок у професію вчителя та становить 1 000 000 доларів.
                              Український етап премії ініціювала громадська спілка «Освіторія». Метою загальнонаціонального конкурсу є не лише популяризація новаторських підходів в освіті, а й підняття престижу професії викладача.
                        Переможець Global Teacher Prize Ukraine отримає 100 тисяч гривень, рік безкоштовного підвищення кваліфікації, реєстрацію на світову премію та поїздку на Global Education and Skills Forum 2018 в Дубай, де оголосять ім’я найкращого вчителя в світі.
                           Номінувати вчителя на здобуття премії може будь-хто — його колеги, учні або батьки. Також учитель може сам податись на нагороду, для цього потрібно заповнити онлайн-анкету на сайті. Прийом заявок на Global Teacher Prize Ukraine триватиме до 15 серпня.
Премія проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Подробиці читайте тутhttp://osvita.ua/school/55542/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар