середу, 10 травня 2017 р.

Підсумки конкурсу з фізики Левеня-2017 .

   На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07.05.2012 року № 553 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня", листа Міністерства освіти і науки України від 29.07.2016 № 141/10-1114 5 квітня 2017 року серед учнів 7 – 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів району проведено Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня".
                             Метою конкурсу є популяризація ідей фізики та підтримка талановитих школярів, активізація творчої діяльності вчителів, формування методичних рекомендацій до навчальних програм та нових підручників за результатами конкурсу.
Вперше конкурс в Україні проведено у 2001 році для 159 львівських школярів 7 – 8-х класів. Розпочинаючи цей конкурс, організатори хотіли не тільки зацікавити фізикою більшу кількість школярів, а й просто переконати розумних і здібних дітей, які вважають себе з молодших класів математиками (адже фізика з’являється у шкільній програмі лише в 7 класі), що фізичні задачі можуть бути не менш захоплюючими, ніж математичні. Наступного року конкурсні завдання запропоновано для всіх школярів України.
Свої знання, логічне мислення, кмітливість, вправність і творчість цьогоріч випробовували у конкурсі  17 учнів 7 – 12-х класів школи-інтернату "Джерело":
7 класи
6 учнів


ТРЯСАК Данило , ПОПОВА Анастасія
ЛІОЛЬКО Євгенія,САВЕЛЬЄВ Богдан
КУЛІКОВСЬКИЙ Володимир
КУЧЕРЕНКО Владислав
 8клас
3 учні
Алксєєнко Євген, Бабенко Тетяна,
Фокіна Марія
9 клас
4 учні
Свиридюк Даша,Картавенко Дарина,
Ємельянов Василь, Геворкян Артур
11 (10)клас
2 ученці
Пивоварчик Анастасія
Філіна Анастасія
12(1)клас
2 учні
Яртимик Давид,
Рибалко Ігор
             На жаль, ні всі учні отримали добрий результат, але треба відзначити роботи учнів старших класів ( з вадами слуху) - Пивоварчик А, Філіна, Яртимик Д, Рибалко І. Незважаючи на те, що матеріал завдань конкурсу сприймається  цими підлітками набагато важче , старшокласники порадували вчителя досить високим рівнем знань з фізики. Всі учні отримали добрий результат: Пивоварчик А.-57,5балів, Філіна А. -62,5балів, Яртимик Д- 85 балів, Рибалко І- 57,25 балів. Трохи не вистачило Давиду до відмінного результату  92,1 бал.
Здається, що тижні з фізики, практичні та лабораторні роботи не пройшли даремно, й учні проявили неабияку зацікавленість предметом.
          Деякі кажуть ,що фізика -наука для чоловіків, але в закладі "Джерело" й дівчата теж добре знають цей предмет. Учениця 9-А класу-Свиридюк Дар'я тому свідоцтво. Даша отримала добрий результат, що тільки підтверджує її авторитет серед учнів,як одного з кращих знавців фізики.
           Учень 8 класу Алєксєєнко Євгеній вже другий рік поспіль отримує добрий результат. "Будемо працювати на відмінний  результат у наступному році",- дав обіцянку Євгеній вчителю та й самому собі.
            Залишається сподіватись, що всі бажання виконаються та  у наступному році ми побачимо набагато більше добрих результатів та відмінні результати старшокласників.

Немає коментарів:

Дописати коментар