пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Вітаємо Супрун Мілену Володимирівну!


                      «Якщо вчитель має тільки любов до справи, він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитав усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо учитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він – досконалий учитель.    

                                                    (Л.Н.Толстой)

 Колектив вчителів методичного об'єднання природничо-математичних дисциплін вітає вчителя хімії та біології  Супрун Мілену Володимирівну із першим сертифікованим уроком "Феррум как химический элемент. Простое вещество - железо" (Урок химии в 11 классе в школе для глухих детей ). Мілена Володимирівна- це вчитель, який досконало володіє інноваційними методиками й технологіями, активно їх використовує та поширює у професійному середовищі, застосовує широкий спектр стратегій навчання, вміє продукувати оригінальні, інноваційні ідеї, ефективно використовує нестандартні форми проведення уроків біології та хімії, вносить пропозиції щодо вдосконалення навчально – виховного процесу в школі.
Сподіваємось, що на цьому Мілена Володимирівна не зупиниться,  а найближчим часом ми побачимо такі сертифікати і у решті вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар